Skip to main content

De allereerste blogpost

Eerste blogpost

Start

Na enkele maanden uit te zoeken hoe we de website gingen bouwen, categorieën, indelingen,… zijn we eindelijk van start gegaan met het maken van de pagina’s. Met trots kunnen we dan ook spreken van onze eerste blogpost. We gaan vanaf nu verder met verfraaien van het design zoals kleuren, lettertypes, effecten,…

Vervolg

Eerst zorgen we dat de website beschikt over alle statische pagina’s en dat de indeling en design perfect is. Daarna beginnen we met het plaatsen van content van onze eerste reisgids over Dubai. Dit zou vrij vlot moeten verlopen en tegen de zomer volledig klaar moeten zijn. 

Roadmap

Wij gaan binnenkort onze roadmap ook maken voor 2019. Een roadmap die in detail vertelt wat je wanneer mag verwachten. Zo zijn er plannen voor verschillende bestemmingen. Buiten de reisgids van Dubai werken we al de 2 volgende reisgidsen, New York & Tenerife.

En nu gaan we…

Werken, werken, werken,… Het is de hoogste tijd om verder te werken aan onze website. 🙂 

Hou deze blog zeker in de gaten. Al de content die we plaatsen kom je als eerst tegen op onze blog.

Tot binnenkort.
OpVakantieNaar.com

blog, nieuw, post, website


Johan Peeters

Hoi, ik ben Johan Peeters eigenaar en schrijver van OpVakantieNaar.com. Sinds begin 2019 heb ik mijn 2 grootste hobby’s (webdesign & reizen) samengevoegd tot enkele fantastische projecten waarvan dit er één is. De bedoeling van deze website is om kwalitatieve (gratis) reisgidsen boordevol tips aan te bieden met een kritisch oog voor design. Daarbij komt kwantiteit op de 2de plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *