Skip to main content

Emirates heeft plannen om Netflix-variant te lanceren

Passagiers krijgen tijdens de vlucht media op maat

Emirates heeft bekend gemaakt dat het van plan is om in 2020 een Netflix-achtige service te lanceren. Met deze nieuwe service zou het mogelijk zijn voor elke passagier een op maat gemaakte media bibliotheek te kunnen voorschotelen.

Als je je aanmeldt bij het nieuwe systeem en ervoor kiest een Nederlandse film te bekijken, ben je waarschijnlijk Belg of Nederlander, dus zal alle andere Nederlandse inhoud bovenaan in de lijst staan. Deze intelligentie kennen we ook wel van Netflix. Emirates zou deze intelligentie willen toepassen op leeftijd, taal en voorkeuren van de passagiers.

ICE entertainment

Wanneer je al een vlucht hebt beleefd met Emirates weet je dat op het Ice Entertainment Systeem meer dan voldoende media beschikbaar is, zo zijn er meer dan 1000 films en programma’s te vinden naast de duizenden muziektracks en verschillende games. Toegegeven het is een tijdje zoeken voor je persoonlijke voorkeur. Dit probleem willen ze van de baan met het nieuwe systeem.

Eerder dit jaar onthulde de luchtvaartmaatschappij een nieuwe functie in de app waarmee klanten gepersonaliseerde afspeellijsten voor hun vlucht kunnen maken en deze eenmaal aan boord kunnen synchroniseren met hun stoelen. Het enige wat u hoeft te doen is de Emirates-app downloaden, naar Mijn Reizen gaan, uw boeking kiezen, door de kanalen in de catalogus bladeren en beginnen met het toevoegen van uw favorieten. Maak in het vliegtuig verbinding met de OnAir Wi-Fi en volg het synchronisatie-proces zodat het verbinding maakt met het scherm van je stoel en je afspeellijst klaar.

Zorg dat je uitgeslapen bent bij je volgende vlucht met Emirates!

ICE Entertainment in Economy

Het ICE Entertainment en alle andere voorzieningen zorgen voor letterlijk en figuurlijk een vliegensvlugge reis. De stoel beschikt over usb poorten om je bijvoorbeeld je smartphone op te laden, Heb je een laptop bij kan je die ook opladen er is zelfs 220v ter uwer beschikking. Eens aan boord krijg je ook een Emirates hoofdtelefoon en een zacht deken om je vlucht zo comfortabel mogelijk te maken. De beenruimte is ook meer dan voldoende in vergelijking met andere luchtvaartmaatschappijen.

A380, Dubai, Economy, Emirates, Vluchten


Johan Peeters

Hoi, ik ben Johan Peeters eigenaar en schrijver van OpVakantieNaar.com. Sinds begin 2019 heb ik mijn 2 grootste hobby’s (webdesign & reizen) samengevoegd tot enkele fantastische projecten waarvan dit er één is. De bedoeling van deze website is om kwalitatieve (gratis) reisgidsen boordevol tips aan te bieden met een kritisch oog voor design. Daarbij komt kwantiteit op de 2de plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *