Skip to main content

Dubai

Hotel boeken in Dubai

Dubai duur?! Nee hoor!

Als je met vrienden of familie praat over Dubai, dan is meestal de eerst volgende zin, dat is veel te duur! Dat is totaal fout! Een goed hotel in de stad kost meestal minder dan in Parijs, Londen, Amsterdam,… Je kan je natuurlijk wagen aan een verblijf in het enige 7 sterren hotel de Burj Al Arab, Dan mag je gauw 1.000 € per nacht neertellen. Maar voor een normaal hotel, dat meestal groter en mooier is dan in de meeste Europese steden zal je niet zoveel betalen.

 

Atana hotel in Dubai

Een heel goed hotel in Dubai is bijvoorbeeld, het Atana hotel. Dit hotel is perfect voor een citytrip in Dubai. Het heeft grote nette kamers, ideale ligging, zeer goed ontbijt en het is op 5 minuutjes wandelen van de metro. Hier kan je al naartoe met 2 personen voor 7 dagen met ontbijt voor nog geen 500€! Bekijk dit hotel op Booking.com.

 

Booking.com

Hotel beoordelingen

Onze website is online sinds april 2019. Tegen het einde van 2019 zal je hier van de beste hotels volledige reviews kunnen vinden.

Momenteel zijn we druk bezig met het maken van alle content voor onze reisgids van Dubai. Deze uitgebreide reisgids zal volledig klaar zijn in de zomer van 2019.

Stay tuned!

 

Vlieg met Emirates naar Dubai

Booking.com