Skip to main content

Dubai

LEGOLAND Dubai

Legoland & Legoland Waterpark in Dubai

Algemene info

LEGOLAND is een familiepretpark, gebaseerd op de mega populaire LEGO-bouwstenen. Dit leuke pretpark in Dubai maakt deel uit van de veel grotere Dubai Parks and Resorts , die ook nog andere pretparken, Motiongate, Riverland en Bollywood Parks omvat .

LEGOLAND Dubai is opgesplitst in twee parken: attractiepark LEGOLAND en LEGOLAND Waterpark. Binnen het grootste LEGOLAND-complex is er ook een spannend waterpark met attracties waar zowel jij als je kinderen van kunnen genieten. De gemiddelde leeftijd voor kinderen die dit park pure waanzin vinden bedraagt tussen de 3 en 12 jaar, voor oudere kinderen dan 12 jaar kunnen de attracties misschien niet zo sensationeel zijn.

Koop vandaag nog je tickets voor LEGOLAND & LEGOLAND Waterpark!

Legoland Dubai Burj Al Arab

Legoland Themaperk

Met meer dan 40 fantastische attracties, gezinsvriendelijke attracties en innovatieve speelplekken voor kinderen, is LEGOLAND een speciale plaats. Als je kinderen bekend zijn met de magie van LEGO, zullen ze het plezier en de opwinding waarderen van een land dat volledig is gemaakt van gigantische LEGO bouwstenen. Het park beschikt ook over een gigantische LEGO-versie van de trots van Dubai, de Burj Khalifa en de betoverende skyline van Dubai. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er een heel waterpark van LEGO-stenen op je te wachten.

Je kunt kaartjes kopen voor Legoland Dubai, waarmee je toegang hebt tot alleen het pretpark, of Legoland Waterpark-tickets die je alleen toegang geven tot het waterpark. Als u beide parken wilt bezoeken, kunt u een combinatieticket kopen waarmee u flink kunt besparen! Wees wel gewaarschuwd dat het bezoeken van beide parken op één dag behoorlijk moeilijk kan zijn.

Legoland zones

LEGOLAND Themepark in Dubai beschikt over zes unieke zones met verschillende thema’s, zodat bezoekers elke stap een unieke ervaring kunnen beleven. Laten we elk land in detail bekijken.

  • LEGO CITY: Een stad volledig gemaakt van LEGO, dat is precies wat je te zien krijgt. Bestuur een LEGO -auto, -boot of -vliegtuig!
  • IMAGINATION: Het land van pure verbeelding! Je kinderen kunnen een LEGO-auto bouwen en racen met hun vrienden, een vogelvlucht bekijken van het hele LEGOLAND park met de Kid Power Towers, of gewoon bouwen aan de beste LEGO ooit gemaakt! The Sky is the limit!
  • KINGDOMS: Ga op een spannende achtbaanrit door het kasteel van de koning en Conquer The Dragon of neem een ​​snelle werveling door het park in Merlin’s Challenge.
  • ADVENTURE: Hou je van sensatie dan moet je hier zijn. Van het spannende onderwateravontuur met de onderzeeërs tot een spannende reis door eeuwenoude tempelruïnes om de gestolen schat van een farao te heroveren.
  • MINILAND: Wil je de skyline van Dubai bewonderen in LEGO dan moet je hier zijn! Burj Khalifa, Burj Al Arab, Cayan Tower,… noem maar op ze staan er allemaal in LEGO!
  • FACTORY: Factory geeft een kijkje in het hart van LEGO, je kunt zien hoe LEGO bouwstenen worden gemaakt. Je ontvangt ook een LEGO-steen als souvenir. In de Factory zone kan je trouwens ook naar de grootste LEGO store van het midden-oosten.

Legoland Dubai map

Attracties

Alle details van de attracties in LEGOLAND Dubai kan je vinden op de website van Dubai Parks & Resorts of de officiële website van LEGOLAND.

Legoland Waterpark

LEGOLAND Waterpark beschikt over meer dan 20 glijbanen en attracties die leuk zijn voor het hele gezin. In tegenstelling tot andere waterparken is het LEGOLAND Waterpark speciaal ontworpen om een ​​gezin met kinderen in gedachten te houden – niet alleen zijn de glijbanen comfortabel en veilig, maar ze houden ook in sommige gevallen behoorlijk wat spanning. Hoewel er spannende attracties zijn zoals de 60-voet drop Splash Out en een 6-track Slide Racers, zijn er ook zachte speelzones en golfslagbaden waar de kinderen van kunnen genieten.

Waar ligt Legoland in Dubai?

Locatie Legoland Dubai

LEGOLAND en de andere pretparken die behoren tot Dubai Parks & Resorts zijn gelegen op 45km van Dubai en ongeveer 70km van Abu Dhabi. Vlak naast de Sheikh Zayed Road.

Vervoer naar Legoland Dubai

Auto in Dubai

Met de auto

Vanuit het centrum van Dubai is de reis naar LEGOLAND ongeveer 40 minuten. Rijd ten zuiden van Sheikh Zayed Road. Rijd voorbij Dubai Marina en Jebel Ali en je ziet Dubai Parks and Resorts aan de linkerkant. De parking voor LEGOLAND is volledig gratis.

Meer informatie over het huren van een auto in Dubai?

Metro in Dubai

Met metro en bus

LEGOLAND en de andere pretparken die behoren tot Dubai Parks & Resorts zijn niet rechtstreeks te bereiken met de metro. Best stap je af aan het “Ibn Battuta Metro station” op de “Red Line”, bekijk hier de metro map. Vanaf daar kan je een speciale buslijn “DPR1” nemen die je rechtstreeks naar Dubai Parks & Resorts brengt.
De bussen rijden van 7u tot 23.15u en dit ongeveer elke 30 minuten.

Meer informatie over de Metro in Dubai.

Met de taxi

Heb je geen zin het zoeken van de juiste metro en of bus dan kan je eenvoudig een taxi nemen die je naar LEGOLAND of één van de andere Dubai Parks brengt. Let wel een taxi vanuit Dubai dat je mag rekenen dat deze rit je ongeveer 25€ gaat kosten.

Alle informatie over de taxi’s in Dubai.

Tickets Legoland Dubai

Soorten tickets

Er zijn verschillende soorten tickets voor Legoland in Dubai.

Wij vermelden hier de beste en meest verkochte tickets.

Partners

De tickets die je op onze website kan vinden worden verkocht door betrouwbare partners van ons! Zo ben je zeker van een volledig legaal en geldig ticket bij aankomst aan de attractie!

Bekijk hier al onze partners.

Meest verkochte tickets

Hier kan je de tickets vinden die het meest worden verkocht voor een bezoek aan het observatiedeck van de Burj Khalifa. Toch zijn er nog vele andere combi tickets beschikbaar. Deze kan je op de website van Get Your Guide of Tiqets vinden.

Legoland Dubai Tickets

LEGOLAND Themapark – Dagkaart – VANAF 55€

40 LEGO attracties en meer dan 15000 LEGO modellen.

Zes themalanden, 40 LEGO attracties, 15000 LEGO-modellen en meer dan 60 miljoen LEGO-steentjes.

Legoland Dubai Waterpark Tickets

LEGOLAND Waterpark – Dagkaart – VANAF 55€

Zoek de verfrissing op met meer dan 20 LEGO glijbanen.

Spring in het diepe in dit gloednieuwe waterpark dat je overspoelt met leuke attracties voor de hele familie. Bouw je eigen raft van drijvende blokken, race tegen een vriend bij “Twin Chasers” of bedwing de reus bij “Joker Soaker”.

Legoland Dubai Tickets

Dubai Parks & Resorts – 2 parken Dagkaart – VANAF 65€

LEGOLAND, LEGOLAND Waterpark, Bollywood of Motiongate

Met dit ticket mag je gedurende 1 dag 2 parken naar keuze bezoeken. Keuze uit LEGOLAND, LEGOLAND Waterpark, Bollywood of Motiongate.

Dubai Parks & Resorts Tickets

Dubai Parks & Resorts – 4 parken 2 Dagen-kaart – VANAF 115€

LEGOLAND, LEGOLAND Waterpark, Bollywood & Motiongate

Met dit ticket mag je gedurende 2 dagen alle 4 de parken bezoeken. LEGOLAND, LEGOLAND Waterpark, Bollywood & Motiongate.

Video

LEGOLAND Themapark

LEGOLAND Waterpark

Legoland contactgegevens

Alle gegevens en social media kanalen van Legoland in Dubai.

Adres:

Sheikh Zayed Rd – Abu Dhabi – Verenigde Arabische Emiraten

Telefoon:

+971 4 820 3123

Legoland Dubai faq

De meest gestelde vragen in verband met een bezoek aan LEGOLAND in Dubai.

Hoe groot is LEGOLAND Dubai?

LEGOLAND Dubai inclusief het waterpark is in totaal 280.000 m2 groot.

Wat heeft LEGOLAND met Dubai Parks & Resorts te maken?

LEGOLAND is een onderdeel van het grote Dubai Parks & Resorts dat bestaat uit meerdere pretparken zoals Motiongate & Bollywood Parks.

Waar ligt LEGOLAND Dubai?

LEGOLAND en de andere pretparken die behoren tot Dubai Parks & Resorts zijn gelegen op 45km van Dubai en ongeveer 70km van Abu Dhabi.

Voor welke leeftijdscategorie is LEGOLAND in Dubai

De Lego bouwwerken zijn adembenemend voor elke leeftijdscategorie. De attracties in Legoland zijn ideaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar.