Skip to main content

Dubai

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden, de mooiste tuin van het midden oosten

Algemene info

Elk jaar van half november tot half mei komt een ruimte van 72.000 m² vol geuren en kleuren tot leven. Deze ongelooflijke ervaring is een van de kenmerkende creaties van Dubai Miracle Garden. Het werd gelanceerd op Valentijnsdag 2013 en bevindt zich in het hart van Dubailand.

De tuin in volle bloei zien met zijn 150 miljoen bloemen gerangschikt in kleurrijke bogen en patronen is echt prachtig. Het adembenemende landschap van Dubai Miracle Garden heeft in 2013 twee Guinness World Records verdiend voor de grootste verticale tuin en in 2016 ’s werelds grootste bloemensculptuur, in de vorm van een Airbus A380.

Op 25 februari 2018 ontving Miracle Garden de onderscheiding voor de hoogste snoei sculptuur. De 18-meter-sculptuur is Disney’s eerste bloemen-display en is gemaakt van bijna 100.000 planten en bloemen en weegt bijna 35 ton.

Elk jaar vindt Dubai Miracle Garden zichzelf opnieuw uit, een groot deel van het park wordt dan vernieuwd met nieuwe concepten.

Dubai Miracle Garden ontvang elk jaar ongeveer 1,5 miljoen bezoekers.

Reisgids Dubai

Dit is een onderdeel van een volledige reisgids over dubai. Wil je nog meer informatie over deze aantrekkelijke bestemming in het midden oosten?

Legoland Dubai Burj Al Arab

De bloeiende tuin in de woestijn

Dubai Miracle Garden bevindt zich aan het begin van de woestijn in Dubai. Ter hoogte van The Palm Jumeirah en 10 km landinwaarts. Deze cirkelvormige bloementuin is de grootste van de wereld.

Door de enorme hitte en klimaat dat Dubai kent is Miracle Garden 6 maanden gesloten tijdens de zomer. Vlak naast Dubai Miracle Garden kan je de grootste gesloten vlindertuin van de wereld vinden, Dubai Butterfly Garden. Deze vlindertuin is daarentegen wel heel het jaar geopend.

Concepten

Elk jaar creëren ze verschillende nieuwe concepten om de grootste bloementuin ter wereld aantrekkelijk te houden. Zo hebben ze sinds 2018 een overeenkomst met Disney. Na deze overeenkomst zijn ze begonnen met de bouw van onder andere Mickey Mouse, Pluto, Donald Duck,… volledig in bloemen. Een andere eyecatcher is de immens grote Airbus A380 die volledig ingepakt is met bloemen.

Dubai Butterly Garden

Dubai Butterfly Garden is de ideale combinatie met Miracle Garden. Deze vlindertuin is vlak naast Miracle Garden.

Dubai Butterfly Garden telt meer dan 15.000 bewoners, een echte aanrader.

Dubai Butterfly Garden

Cabanas

Even pauzeren na een lange wandeling door de tuin? Miracle Garden heeft genoeg cabana’s om te relaxen. Een perfecte plek om op te laden en de Hawaiiaanse sfeer te ervaren.

Cabanas Dubai Miracle Garden

Waar ligt Miracle Garden in Dubai?

Locatie Miracle Garden

Miracle Garden ligt in Al Barsha South naast de kruising van de “D63” en “E311”

Vervoer naar Dubai Miracle Garden

Auto in Dubai

Met de auto

Vanuit het centrum van Dubai is de reis naar Dubai Miracle Garden ongeveer 25 minuten. Best neem je de “D63 Umm Suqeim Street” die veel minder druk en complex is dan de “Sheikh Mohamed Bin Zayed Road” Als je rekent van aan Mall of Emirates moet je deze weg ongeveer 9 km volgen. Daarna kom je borden tegen van Dubai Miracle Garden.

Meer informatie over het huren van een auto in Dubai?

Metro in Dubai

Met metro en bus

Neem de rode metrolijn en stap uit bij het metrostation Mall of Emirates. Vanaf daar kan je een bus of taxi nemen naar Dubai Miracle Garden.

Meer informatie over de Metro in Dubai.

Met de taxi

Afhankelijk van waar je vertrekt in Dubai kan een rit met de taxi naar Dubai Miracle Garden prijzig zijn. Beste optie is dan ook om met de metro via de “red line” af te stappen aan Mall of Emirates en van daar een taxi naar Dubai Miracle Garden. Wij namen echter de taxi vanuit Downtown Dubai en moesten omgerekend rond de 25€ betalen.

Alle informatie over de taxi’s in Dubai.

Tickets Dubai Miracle Garden

Partners

De tickets die je op onze website kan vinden worden verkocht door betrouwbare partners van ons! Zo ben je zeker van een volledig legaal en geldig ticket bij aankomst aan de attractie!

Bekijk hier al onze partners.

Dubai Miracle Garden Tickets

Transfer, Miracle Garden & Butterfly Garden – VANAF 65€

Transfer, Miracle Garden & Butterfly Garden

In dit ticket wordt je opgehaald en terug gebracht naar je hotel.

Je bezoekt Miracle Garden dat meer dan 150 miljoen bloemen en planten telt.

In dit ticket zit ook de toegang tot Butterfly Garden een immense vlindertuin.

Video

Dubai Miracle Garden 2019

Dubai Miracle Garden 2019

Miracle Garden contactgegevens

Alle gegevens en social media kanalen van Miracle Garden in Dubai.

Adres:

Al Barsha South Third, 
Dubailand, Dubai, UAE
P.O. Box 181157

Telefoon:

+971 4 422 8902

Niet toegelaten

  • Het is verboden eigen eten mee te brengen in het park. Er zijn tientallen plaatsen om een snack te nuttigen in het park.
  • Het volledige park is rookvrij. Je kan aan elke uitgang van het park roken, maar zorg ervoor dat je je tickets bij de hand hebt bij het terug binnengaan van het park.

Dubai Miracle Garden faq

De meest gestelde vragen in verband met een bezoek aan Dubai Miracle Garden.

Welke periode is Miracle Garden open?

Miracle Garden in Dubai is open van midden november tot midden mei. De rest van de periode is het park gesloten en worden de bloemen beschermd tegen de hitte en worden er nieuwe concepten gecreëerd.

Wat zijn de openingsuren van Miracle Garden?

Miracle Garden in Dubai is geopend van zondag tot donderdag en dit van 9u tot 21u. Vrijdag en zaterdag is Miracle Garden open van 9u tot 23u.

Is Miracle Garden het bezoeken waard?

Het spreekt voor zich wanneer bloemenpracht je niet aanspreekt dat je dit park niet moet bezoeken. Wij bezochten dit park en vonden dit de moeite waard. Tip: zorg dat je camera is opgeladen.

Hoe groot is Miracle Garden?

Miracle Garden in Dubai is 72.000 vierkante meter groot en telt een slordige 150 miljoen bloemen en planten.

Hoe kan ik tickets kopen voor Miracle Garden?

Tickets voor Miracle Garden kan je voordelig en veilig op onze website kopen. Wij werken enkel met betrouwbare partners!

Kan ik met de metro naar Miracle Garden?

Je kan niet met de metro tot vlakbij Miracle Garden. Neem de Dubai metro en stap af aan MOE halte (Mall of the Emirates metro station) Red line.

Vandaar kan je een bus nemen dat ongeveer 20 minuten duurt of een taxi waar je iets sneller aan Miracle Garden aankomt.