Skip to main content

Our dream

Over ons

Who we are

Wij zijn een gezin van drie met een enorme passie voor reizen. Bij elke reis genieten we volop van de mooiste plekken op aarde. Reizen en plezier maken met mekaar is voor ons de sleutel voor een gelukkig leven!

The beginning

In de zomer van 2018 zaten we te denken, kunnen we onze passie en ervaring niet vastleggen en delen met iedereen? We dachten na over het opstarten van een website waar we onze persoonlijke ervaringen zouden kunnen delen. Al snel volgde een plan hoe we het gingen doen, een domeinnaam, hosting, cms, content,… https://OpVakantieNaar.com was born! Begin 2019 zijn we begonnen met het maken van content, terug verwijderen, veranderen,… Het was vallen en opstaan!

Start

Begin april 2019 was het volledig duidelijk hoe we het gingen aanpakken, de oefenperiode was voorbij! Het aanmaken van social media kanalen en waardevolle content schrijven was onze prioriteit.

What we gonna do

Ons doel is het maken van volledige reisgidsen waar je alles kan vinden om naar je favoriete bestemming zorgeloos en voorbereid op vakantie te vertrekken. Momenteel zijn we nog druk bezig met de basis te maken, zoals het uitzicht van de website. Tegelijk zijn we ook al bezig met het plaatsen van content voor onze eerste reisgids over Dubai.

Whats next

In de van zomer 2019 willen we onze website volledig klaar hebben inclusief onze eerste reisgids. Wanneer dit klaar is zullen er telkens nieuwe bestemmingen bijkomen.

Alvast bedankt voor de interesse in ons project!