Skip to main content

The world
is our
playground!

[bdp_post_gridbox design=”design-9″ show_author=”false” show_tags=”true” show_read_more=”false” sharing=”design-4″ limit=”4″]

Nederlandse reisgidsen

Wij maken reisgidsen die zijn bedoeld om u de beste en meest actuele informatie te geven over de belangrijkste reisbestemmingen overal ter wereld.

Hier vindt u budgettips en aanbevelingen over plekken om te verblijven, dingen om te zien en te doen en waar je lekker kan eten.

Deze reisgidsen geven u alle informatie die u nodig heeft voor uw reis, zodat je voorbereid op vakantie kan vertrekken. Gedrukte reisgidsen zijn vaak verouderd! Daarom controleren wij regelmatig alle informatie om de inhoud fris en up to date te houden.

Volledig gratis

De reisgidsen die je hier kan vinden zijn volledig gratis. Hoe kan dat? Heel simpel, pure passie voor reizen en het bouwen van websites. Meer info kan je vinden in de rubriek over ons.

Wil jij ook voorbereid op vakantie vertrekken? Onze gratis reisgidsen zijn van de hoogste kwaliteit. We proberen deze dan ook zo goed mogelijk actueel te houden! Like ook zeker onze Facebookpagina en Youtube channel. Zo blijf je zeker op de hoogte van het laatste reisnieuws.

Op vakantie vertrekken

Reclame

Reclame die niet relevant is laten we niet toe op deze website. Een advertentie om een nieuwe boormachine te kopen of iets anders dat niet relevant is hoort hier dus niet thuis. Wij plaatsen enkel advertenties en banners van vertrouwde en wereldbekende bedrijven die relevant zijn aan het onderwerp reizen.

Bij een aankoop bij één van deze partners ontvangen wij een kleine commissie waar wij de server, computers,… van kunnen onderhouden.

Nog even wachten

Wij zijn druk bezig aan onze website sinds maart. We verwachten onze eerste reisgids net voor de zomer klaar te hebben. De eerste bestemming die uitgebreid aan bod komt is Dubai. Bekijk de voortgang op onze roadmap. Nog even geduld.

Reisgids New York

New York

Begin 2020

De beroemdste city trip van de Verenigde Staten!

Reisgids Tenerife

Tenerife

Eind 2019

Het eiland van de eeuwige lente!