Skip to main content

Vlucht met Emirates

VERLAAGDE TARIEVEN MET EXTRA TICKET VOOR LA PERLE SHOW!

Zonovergoten stranden, fascinerende architectonische hoogstandjes en een unieke combinatie van oud en nieuw. Er staat u van alles te wachten in Dubai. En als u nu uw vlucht boekt, profiteert u van speciale tarieven naar Dubai en gratis tickets voor de adembenemende show La Perle.

La Perle is een unieke show, geïnspireerd door de cultuur van Dubai. Met deze ervaring wordt uw bezoek aan een van de meest bruisende steden ter wereld nog gedenkwaardiger. Voor boekingen in Economy Class ontvangt u een Bronze ticket en voor boekingen in Business Class en First Class ontvangt u een Silver ticket.

Boek uw vlucht op emirates.nl en u ontvangt uw unieke code in uw bevestigingsmail van Emirates. De unieke code wordt alleen verstuurd voor boekingen gemaakt via de desktop. Gelieve niet via de mobile website of App te boeken. Gebruik uw code om uw gratis tickets voor de show te boeken op de website van La Perle.

Boek uw Economy Class- of Business Class-vluchten t/m 24 februari 2020 om te genieten van meer voor minder in Dubai. De aanbieding is geldig voor vluchten naar Dubai t/m 31 maart 2020.

Algemene info

Emirates is een welbekende luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis (DXB) Dubai International Airport. In 1985 begon deze maatschappij met 2 vliegtuigen, een Boeing 737 en een Airbus 300 B4.

Ondertussen is Emirates uitgegroeid tot een reusachtige speler in de luchtvaart. Met een vloot van bijna 300 toestellen en wekelijks meer dan 1.500 vluchten is het één van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Ze beschikken over de grootste vloot Airbus A380 en Boeing 777 toestellen ter wereld.

Ook staat Emirates bekend om pure luxe aan boord. Of je nu economy, business of first class vliegt. In dit verslag nemen we je mee wat je allemaal kan en mag verwachten van een vlucht met Emirates.

Zorg voor genoeg beenruimte, hier gaan we dan.

Reisgids Dubai

Vertrek voorbereid en zorgeloos op citytrip of vakantie naar Dubai. Dankzij onze uitgebreide reisgids kom je niet voor verrassingen te staan. Van de beste apps voor je smartphone tot de informatie voor een visum. Alle informatie die je nodig hebt om dit prachtige emiraat in het midden oosten te bezoeken. Het is trouwens volledig gratis!

Tickets Emirates

Vliegtickets

Vlieg met het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, Airbus A380, in pure luxe.

Een retour-ticket Amsterdam – Dubai met Emirates is soms al mogelijk vanaf 399€!

Airbus A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld

De Airbus A380 is het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. Emirates beschikt over 110 van deze reusachtige vliegtuigen. 14 van deze vliegtuigen zullen de komende jaren de vloot nog verder aanvullen.

Oorspronkelijk was er een totale order van 162 toestellen maar deze is verlaagd tot 124. Door de verlaging van dit order en de tegenvallende verkoopcijfers van de A380 heeft Airbus begin 2019 besloten om te stoppen met de productie van de A380.

Luchtvaartmaatschappijen kiezen steeds meer voor energiezuinige vliegtuigen. Zo veranderden Emirates het order in 40 Airbus A330NEO en 30 Airbus A350 vliegtuigen.

Interieur

De A380 van Emirates die 2 verdiepingen heeft is binnenin voorzien van alle luxe en comfort. Zelfs in economy class heb je een comfortabel gevoel tijdens de vlucht. Voldoende beenruimte, zeer lekker eten, drank, Wi-Fi, stopcontact 230v, usb poorten, ICE entertainment systeem,… Werkelijk alles om je vlucht comfortabel te maken is aanwezig.

First class Emirates Airbus A380

Wil je nog meer luxe kan je kiezen voor het bovendek, daar bevinden zich business class en first class. Met business class krijg je een aparte plaats waar je je lekker languit kan leggen. In first class krijg je dan weer meer comfort en privacy door een volledig afgesloten ruimte voor jou alleen. Verderop in dit artikel nemen we een kijkje van dichterbij.

Airbus A380 specificaties

 • Gewicht:

  510 tot 575 ton

 • Hoogte:

  24,1 meter

 • Lengte:

  72,7 meter

 • Spanbreedte:

  79,8 meter

 • Cabinebreedte:

  Hoofddek 6,58 meter, bovendek 5,92 meter

 • Max. brandstof:

  320.000 liter

 • Max. bereik:

  15.000 km

 • Motor:

  GP7200 met 31.818 kilogram stuwkracht

 • Max. kruishoogte:

  43.000 voet (13.136 meter)

 • Max. snelheid:

  0,85 mach (1.040 kilometer per uur)

 • Passagiers:

  • 3 klassen (langeafstand) – 517 passagiers
  • 3 klassen (ultralangeafstand) – 489 passagiers
  • 2 klassen (langeafstand) – 615 passagiers

Onze ervaring

Wij vlogen in economy class met Emirates vanop Schiphol, onze volledig ervaring kan je binnenkort vinden op onze website. Like zeker onze Facebookpagina, zo blijf je steeds op de hoogte.

Tickets vanaf 399€*

Soms heeft Emirates aantrekkelijke deals en kan je al vanaf 399€ van Amsterdam naar Dubai en terug.

Dagelijks vertrekken er 5 Emirates vluchten vanuit Brussels Airport en Schiphol. Wil je de ervaring beleven met de A380 dan kan je enkel vertrekken vanuit Schiphol.

Dezelfde luxe op 1 verdieping, de Boeing 777 van Emirates

Naast de grootste vloot A380’s van de wereld heeft Emirates ook een arsenaal Boeing 777’s. De Boeing 777 is het grootste vliegtuig met 2 motoren en kan grote afstanden afleggen.

In totaal beschikt Emirates over 158 van deze toestellen en zijn er nog 150 in bestelling. Emirates had in 2017 plannen voor 40 Boeing 787 Dreamliners te bestellen maar deze deal gaat niet meer door.

De Boeing 777’s van Emirates beschikken over dezelfde luxe dan die van de A380, deze zijn onlangs zelfs vernieuwd.

Vernieuwd interieur

Sinds 2018 kan je genieten van het nieuwe interieur in de Boeing 777’s van Emirates. De economy class is volledig vernieuwd met zachtere champagnekleuren. De stoelen, wanden, electronica,… alles heeft een complete make-over gemaakt.

First class Emirates Airbus A380

Ook de first class afdeling kreeg een update. Zo zit je in een volledig afgesloten ruimte met een garantie voor een plaatsje aan het raam. Het is te zeggen, er zijn plaatsen in het midden van het vliegtuig en toch heb je een raam? Dit lossen ze op door een raam met een tv scherm achter die het beeld van buiten weergeeft. Voor alles is er een oplossing.

Boeing 777-300ER specificaties

 • Gewicht:

  351 ton

 • Hoogte:

  18,6 meter

 • Lengte:

  73,9 meter

 • Spanbreedte:

  64,8 meter

 • Cabinebreedte:

  5,86 meter

 • Max. brandstof:

  181.000 liter

 • Max. bereik:

  14.690 km

 • Motor:

  GE90-115BL1 met 52.408 kilogram stuwkracht

 • Max. kruishoogte:

  43.000 voet (13.136 meter)

 • Max. snelheid:

  0,84 mach (905 kilometer per uur)

 • Passagiers:

  • 3 klassen – 364 / 358 / 354 passagiers
  • 2 klassen – 427 / 442 passagiers

Economy, business of first class met Emirates

Op de meeste vluchten van Emirates kan je kiezen voor 3 verschillende classes. Van de luxueuze economy class tot de super de luxe first class, we bekijken ze allemaal eens van naderbij. Wat zijn de verschillen, wat krijg je te eten, welke service is inbegrepen,…

Economy class

Wanneer je praat over economy class praat dan denk je meestal aan een krappe beenruimte, betalende dranken, een verlossend gevoel wanneer je eindelijk mag uitstappen,… Emirates draagt de slogan “Fly Better” en dat is ook zo. Wij namen zelf een vlucht met Emirates in economy class en waren verbluft enthousiast van vertrek tot landing.

Emirates Economy stoelen

Stoelen

Voor een vlucht van bijvoorbeeld Amsterdam naar Dubai ben je al gauw 6 uur in de lucht. In economy class beschik je over meer dan voldoende beenruimte om deze tijd comfortabel door te brengen.

Emirates Economy eten

Eten en drinken

Tijdens de vlucht kan je meermaals genieten van een lekker lunch, diner, snack,…

Zowel het eten als de dranken zijn standaard in je ticket inbegrepen.

Emirates Economy Wifi

Connectiviteit & Wi-Fi

Eens op kruishoogte kan je gebruikmaken van de gratis Wi-Fi (20Mb). Waneer je de volledige vlucht wil gebruikmaken van Wi-Fi zonder beperkingen kan je aan boord dit bijbetalen. Prijs afhankelijk van de vlucht, ongeveer 15€.

Apparaten laden

Apparaten laden en je eigen media

In economy beschik je over een 230v stopcontact, een usb charger en een usb poort om je eigen media te tonen op het ICE Entertainment systeem.

Emirates Economy Ice Entertainment

ICE Entertainment

Laat je verleiden door de meer dan 4.000 kanalen op het ICE Entertainment systeem. Films, tv-series, documentaires, muziek, games,…

Emirates Economy A380 camera's

A380 camera’s

Volg live het opstijgen en landen van de A380. Kies uit één van de 3 camera’s waar de A380 over beschikt. Boven in de staartvin, onderaan of aan het neuswiel. 

Conclusie economy vliegen met Emirates

Voldoende comfort en luxe en je hoeft je niet te vervelen tijdens je vlucht.

Volg via de on-board camera’s live het opstijgen, verwen jezelf met een lekkere maaltijd en leun lekker achterover bij één van duizenden kanalen op het ICE Entertainment scherm.

Stoelindeling

Boeing 777

Emirates Boeing 777

Airbus A380 bovendek

Airbus A380 bovendek

Airbus A380 benedendek

Airbus A380 benedendek

Business class

Alle luxe van de economy class maar dan nog beter groter en luxueuzer, business class bij Emirates.

A380 Business Class van Emirates

Vernieuwde B777 Business Class van Emirates

First class

Kom tot rust in een volledig afgesloten suite. Slaap lekker languit en neem een douche op meer dan 10 km hoogte.

A380 First Class van Emirates

Vernieuwde B777 First Class van Emirates